Fishing Attack – Menangi bonus yang dapat menolong anda MENANGIS lebih!!!!

Fishing Attack adalah permainan memancing yang Hebat & Baru yang anda tidak mahu ketinggalan

Sekiranya anda yakin bahawa pertandingan memancing tidak boleh dilakukan dengan hebat, anda boleh pergi ke Strike. Ini adalah tajuk untuk Android yang dimainkan untuk bersenang-senang untuk memenangi lebih banyak bonus.

Setelah anda berfikir?? Orang-orang hebat di Netmarble memutuskan untuk membersihkan pemikiran itu dari fikiran kami menggunakan Fishing Strike, pertandingan memancing yang lebih luar biasa di Android yang dijamin dapat menyenangkan orang yang ingin memancing … dan semua orang. Anda akan terkejut apabila mengetahui bahawa ia lebih mirip permainan aksi daripada pengalaman memancing lama yang biasa.

Ya, kami akan menentukan Fishing Strike untuk pertandingan memancing. Lagipun, tugas anda dalam permainan video adalah merebut banyak ikan untuk tinggal di akuarium anda. Setelah itu, permainannya yang sibuk dan gambarnya yang luar biasa mengubah perlawanan ini menjadi lebih banyak lagi. Kami telah mengatakannya sebelumnya dan kami akan mengatakannya: Fishing Strike tidak seperti pertandingan memancing lain yang pernah anda mainkan. Janji.

Pertandingan di Netmarble ini dibuat untuk dinikmati oleh semua orang dan sesiapa sahaja yang berterima kasih pada permainannya: prosedur memancing bermula setiap kali anda melemparkan garis ke laut hanya dengan mengetuk monitor. Anda harus meletakkannya dengan betul dan meletakkan mata kail anda di dekat kawasan yang ditekankan, anda akan mendapat bonus yang akan membantu anda menangkap ikan yang anda cuba. Kemudian adalah fasa berikut untuk diri anda sebagai ikan. Gewang anda boleh bergerak dan bahkan memperoleh ikan melepaskannya jika anda mahukan yang lain. Anda perlu menggesek dan meneruskan pengalaman memancing seseorang, setelah anda mendapat bass yang anda mahukan.

Baca lebih banyak permainan popular android pada tahun 2020

Perjuangan untuk benar-benar menangkap bass mungkin merupakan bahagian yang paling menggembirakan dalam pertandingan ini, namun masih perlu dicapai: anda perlu mengganti tenaga ikan anda dengan menarik batang anda sendiri. Kemungkinan ikan itu akan melarikan diri dan anda harus memulakannya dari awal sekiranya anda membiarkannya untuk beberapa lama. Oleh kerana keperibadian anda merangkumi tahap ketegangannya sendiri, Walau bagaimanapun, anda tidak dapat menjaga jari anda. Ini biasanya bermaksud anda harus mendapatkan keseimbangan antara berusaha menghabiskan ikan dan menggunakan masa anda. Nasib baik, anda harus mempunyai pasangan trik lengan anda yang akan membantu anda di luar: keupayaan untuk menarik tali di dalam talian dengan keras apabila ikan melompat dari air dengan muncul dengan cara tertentu, dan juga penggunaan pemancing yang berbeza yang dapat memberikan anda kemahiran mereka. Ciri ini adalah emas yang membolehkan anda mencari ikan paus yang membolehkan anda menangkap mangsa anda sendiri atau melakukan sesuatu. Hebat.

Mari Memancing

Harga: Percuma untuk persembahan
Mari kita Ikan adalah salah satu pertandingan memancing yang lebih besar. Ia merangkumi lebih dari 60 lokasi dan 650 spesies ikan dan lebih dari 10 bonus khas untuk memancing. Terdapat juga banyak pegangan memancing untuk dikumpulkan dan digunakan.

Tidak seperti banyak, perlawanan ini juga merangkumi gaya multi pemain internet. Itu akan merangkumi perkara-perkara biasa seperti papan pemimpin. Tetapi di samping itu, ini juga merangkumi gaya duel memancing A-PVP.
Ia adalah perkara yang sedikit berbeza dari banyak perkara. Kekurangannya adalah permainan video freemium. Yang bermaksud bahawa PvP kemungkinan besar hanya membayar untuk menang. Semakin banyak bonus yang anda dapat dalam memancing, semakin banyak anda boleh menang menggunakannya untuk membayar.

Ini adalah paparan hebat yang lengkap dengan syarat anda mengingati bahan freemium.

Fishing Strike boleh menjadi perlawanan hebat bagi telefon pintar. Ini adalah pengeluaran yang luar biasa yang berbeza dengan permainan dan grafiknya. Ia mendapat barang dan kenaikan biasa yang dapat kita buka pada beberapa juta perlawanan sebelumnya, tetapi tidak mengganggu kita untuk membuat kita membeli apa-apa sepanjang perlawanan. Adakah, antara permainan yang telah banyak muncul, pertandingan memancing yang ideal di Android. Terdapat sebab hebat mengapa kami memilihnya di antara banyak perlawanan terbaik bulan April ini.

Serangan Memancing untuk Android Uptodown [APK] | Muat turun