iMonster Classic – Hero Adventure, Game RPG, Dapat Anda Main Awal di Google Play! (Akses awal)

iMonster Classic – Hero Adventure adalah permainan RPG roguelike yang lucu di mana anda akan menjadi raksasa yang dapat anda sesuaikan sepenuhnya. Anda akan bertualang di menara dan cuba mengalahkan semua raksasa di dalamnya dan mengumpulkan semua harta karun di dalamnya. Anda akan terus naik ke tahap yang lebih tinggi dan melawan monster yang lebih kuat dan mendapat harta rampasan yang lebih baik. Anda mesti kembali dengan segera apabila anda tidak lagi dapat meneruskannya, untuk menyelamatkan barang rampasan anda. Tetapi jika anda mati, semua barang rampasan anda akan hilang. Anda juga boleh meningkatkan kemahiran watak anda dan juga senjata dan peralatan anda. Permainan ini mempunyai grafik yang cukup lucu dan permainan yang sederhana tetapi ketagihan.

Pengenalan Game iMonster Classic – Hero Adventure

iMonster adalah game petualangan Roguelike-RPG. Kamu mulai menjadi monster yang dipanggil untuk menyelamatkan Raja Iblis yang telah ditangkap oleh manusia jahat dari Menara Penguasa. Selama petualangan menarik kamu, kamu akan secara bertahap menyadari konspirasi manusia jahat …

Jadilah pahlawan raksasa yang kuat dengan perubahan gen, pembelajaran sihir, peralatan penempaan, dan menyelamatkan rakan-rakan raksasa!

Permainan ini adalah mengenai pertumbuhan, pengumpulan, penerokaan, pengembaraan, strategi, pertempuran, dan penemuan. Harap selamat di ruang bawah tanah paling gelap dan nikmati RPG seperti roguelike.

Ciri utama

  1. Main dalam perspektif raksasa
  2. Permainan Roguelike klasik – Peta rawak
  3. Sesuaikan rakasa anda sendiri & Pelbagai avatar
  4. Sistem Peralatan – Kumpulkan, Inlay dan Forge
  5. Sistem Kemahiran Pokok Gene – Kembangkan raksasa anda & pelajari kemahiran
  6. Cabaran berbahaya Boss

Memberi nasihat:
Halaman Facebook: https://www.facebook.com/iMonsterClassic
Ikuti Facebook kami: https://www.facebook.com/LoongcheerGame
Discord: https://discord.gg/wQwtHqW

Muat turun dan mainkan permainan iMonster Classic – Hero Adventure melalui butang di bawah.