Anime wizard battle royale Spellbreak akan dimainkan secara percuma semasa pelancaran

Spellbreak, permainan battle royale paling anime yang pernah dibuat, akan dilancarkan pada akhir tahun ini sebagai tajuk permainan percuma di PC dan konsol terkini. Pembangun Proletariat mengatakan bahawa bergerak ke permainan bebas akan memastikan pemain mudah mengumpulkan sekumpulan ahli sihir pertempuran dan mula melontarkan mantra.

Sekiranya anda belum pernah mendengarnya, Spellbreak menggunakan konsep battle royale dan menggantikan semua senjata dengan mantra ajaib yang sangat kuat. Anda boleh memilih jenis penyihir yang anda mahukan, kemudian menggabungkan elemen dan jenis ejaan untuk kesan bencana yang lebih hebat lagi. Siapa yang memerlukan SCAR atau motosikal apabila anda dapat memanggil puting beliung api atau gelongsor ais gaya X-Men untuk melancarkan keselamatan dengan pantas?

Battlemage Spellbreak juga dapat terbang, berbicara melintasi. Terdapat peta besar untuk diterokai, penuh dengan reruntuhan dan harta karun, dan semuanya diberikan dalam gaya yang dilindungi sel yang mengingatkan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Itu menjadikan permainan ini cukup berskala, dan pada pelancarannya akan menyokong permainan silang antara PC dan semua konsol semasa, termasuk Nintendo Switch.

Berikut adalah treler yang menunjukkan beberapa permainan beta tertutup:

Di PC, anda akan dapat bermain Spellbreak melalui Epic Games Store.
Proletariat telah menjual ‘Founders Packs’ untuk Spellbreak yang telah memberi pemain akses awal permainan ke dalam tempoh ujian alfa dan beta. Pek tersebut juga merangkumi sejumlah besar mata wang dalam permainan yang akan tersedia semasa permainan dilancarkan.

Belum ada tarikh rilis khusus untuk Spellbreak, tetapi Proletariat mengatakan akan keluar sekitar tahun ini. Anda boleh mengikuti perkembangan terkini di laman web Spellbreak rasmi. Sekiranya anda menggali penampilan dan idea terbang dan mantra mencairkan layar, lihatlah senarai permainan anime terbaik kami di PC.