Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Tertunda Hingga 2021

Menari dengan saya tahun depan, nampaknya. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, sekuel RPG orang pertama yang digemari, tidak akan dilancarkan tahun ini kerana permainan ini ditangguhkan hingga 2021.

“Oleh kerana kualiti dan cita-cita yang telah kami tetapkan, kami membuat keputusan yang sukar bahawa kami memerlukan lebih banyak masa,” kata pernyataan itu.

“Ini bermaksud bahawa tujuan kita untuk melepaskan pada tahun 2020 tidak lagi mungkin. Melancarkan pelancaran adalah salah satu perubahan yang kami lakukan untuk memastikan pengalaman pemain terbaik. “

Bloodlines 2 perlahan-lahan diungkapkan dengan ARG tahun lalu, yang memuncak dengan acara mendedahkan yang diadakan semasa GDC 2019. Ini adalah permainan pertama oleh pembangun baru Hardsuit Labs.

Bloodlines 2 perlahan-lahan merosot tarikh peluncurannya dari awal 2020 hingga akhir 2020 dan sekarang ke 2021. Permainan ini menunjukkan treler baru pada bulan Jun yang lalu yang mendedahkan bahawa ia akan datang ke konsol generasi berikutnya.

Pelancaran besar Paradox tahun ini akan menjadi Crusader Kings III, sekuel permainan strategi hebat yang popular tentang bermain sebagai bangsawan dan membunuh adik beradik, berzina dengan sesiapa sahaja yang anda gemari dan membuat tuntutan. Itu akan keluar bulan depan.