Hadiah Pool International Kejohanan 2019 – Dota 2.

Pasukan teratas di dunia bersaing untuk menuntut hadiah muktamad – Aegis of Champions.

Maklumat Hadiah Pool

HadiahUtama Pool – $1,600,000
Sumbangan Hadiah Pool – $32,730,068
Jumlah Hadiah Pool – $34,330,068
Peratusan Meningkat – 2045.63%

Dota 2’s The International 2019 Prize Pool Surpasses $30M
  • Hadiah Pool untuk kejohanan Antarabangsa 2019 Dota 2 telah mendahului $30 juta USD setakat ini.
  • Jumlahnya didominasi jumlah besar melalui jualan Fight Pass dalam permainan, dengan 34 hari pembiayaan tersisa sehingga tally akhir dicapai.
  • Antarabangsa 2019 kini telah melepasi Hadiah Pool $30 juta pada Fortnite World Cup yang akan datang ini.

Hadiah Pool untuk The International 2019-de facto Dota 2 kejohanan dunia-telah mendahului $30 juta hingga kini, mengalahkan hadiah pool untuk closing Fortnite World Cup yang akan datang.

Sehingga penulisan ini, kolam hadiah Antarabangsa terletak pada $30.2 juta, yang mencatatkan rekod 2018 sebanyak $25.5 juta. Hadiah Pool boleh terus bertambah untuk sebulan lagi, juga hingga akhir kejohanan sebenar pada 25 Ogos.

Hadiah Pool antarabangsa terutamanya melalui crowdfunding. Penerbit Dota 2 Valve menyumbangkan $1.6 juta yang pertama, dengan baki yang disediakan oleh peratusan jualan dari Fight Pass permainan. Pembelian ini membolehkan pemain membuka kunci kandungan dalam permainan dan mengakses The Compendium Antarabangsa, yang termasuk Cabaran Fantasi untuk kejohanan.

Setiap edisi, global telah melepasi hadiah pool tahun sebelumnya sejak Valve memperkenalkan Pass Battle pada tahun 2013. Setiap kejohanan juga telah menetapkan rekod baru untuk hadiah pool terbesar untuk sebarang acara esports tunggal. Pemenang tahun lalu, OG, membawa pulang $11.2 juta dari pool $25.5 juta.

Lonjakan hadiah pool tahun ini amat menarik selepas Fortnite World Cup akhir pekan yang akan datang, yang mempunyai hadiah pool bernilai $30M yang disediakan sepenuhnya oleh Epic Games.

Dengan 34 hari penjumlahan crowdfunding tinggal dan $30.2 juta telah mencapai 29% daripada jumlah keseluruhan hadiah tahun lepas pada masa ini (menurut Dota 2 Tracker Pool Prize), jumlah akhir masih boleh meningkat dengan ketara. International 2019 berlangsung di Mercedes-Benz Arena di Shanghai dari 20-25 Ogos.

Dota 2 kejohanan International 2019 melepasi hadiah pool bernilai $30 juta, mendahului Fortnite!

Dota 2 The International 8

Antarabangsa global kekal sebagai kejohanan e-sukan yang paling menguntungkan sekurang-kurangnya setahun lagi, dengan hadiah pool yang meningkat kepada lebih dari $30 juta pada hujung minggu.

This image has an empty alt attribute; its file name is fb-ad-images-acfbbs4dota_02-1-1024x536.jpg

Kejohanan Dota 2 yang besar di Valve, yang menuju ke dalam lelapan tahunan kesembilan, mempunyai hadiah pool yang banyak dipertontonkan, tradisi sejak tahun 2013. Kembali pada Mei, Valve mengeluarkan”Battle Pass” untuk permainan, yang boleh didapati di pelbagai grade dan mendapat pemain ciri khas seperti kosmetik jarang dalam permainan dan acara terhad khas. Separuh daripada wang itu digunakan untuk mengisi hadiah pool untuk kejohanan terbesar Dota 2 tahun ini. Acara tahun lepas, yang berlangsung di Vancouver, menampilkan dompet yang bernilai $25.5 juta.

Kejayaan $30 juta sangat terkenal kerana ia membantu The global kekal sebagai acara e-sukan terbesar di dunia ini – sekurang-kurangnya dari segi hadiah wang, walaupun pesaing baru yang sangat agresif. Tahun lepas, Epic memperuntukkan $100 juta untuk membantu menghidupkan Fortnite menjadi permainan kompetitif yang berdaya maju, dan termasuk hadiah pool $30 juta untuk Fortnite World Cup yang akan berlangsung di New York dari 26 hingga 28 Julai.

Sementara itu, International 2019, bermula pada 20 Ogos di Shanghai.

Menyediakan pasukan anda dan memenanginya sebagai sebuah pasukan sekarang. Pertandingan pertandingan adalah untuk pemain yang bersedia untuk menang.

This image has an empty alt attribute; its file name is thumb-1920-474206.jpg

Masa untuk bersedia untuk kejohanan Antarabangsa 2019 dengan hadiah pool yang menakjubkan dan menang wang tunai? Klik di sini untuk mengamalkan permainan anda dengan pasukan anda & hantar mereka beberapa kad GIFT yang menakjubkan sekarang!

Kredit semua pergi ke: Laman Web Rasmi Dota 2.
Untuk butiran lanjut, lawati di: http://dota2.prizetrac.kr/international2019

Dota 2 Kejohanan Rasmi Klik Sini.